Over ons
Wij als team hebben 1 doel en dat is de beste resultaten behalen voor onze partners. Onze partners willen wij op een niveau brengen waar geen enkele concurrent tegen op kan en doordat wij als team elkaar aanvullen met waardevolle vaardigheden kunnen wij de beste resultaten halen om een passieve stroom van klanten binnen te halen voor onze partners.
Jonge ambitieuze ondernemers die het maximale uit zich zelf halen om de beste resultaten te halen.

Bart Chen

Managing Director

Rolf Jansen

Website Bouwer & Copywriter

Menno Wieringa

Sales & Marketing Manager

Bart heeft sinds kleins af gaan geleerd om altijd de beste resultaten te behalen. Een zeer ambitieuze jongen die altijd zijn voldoeningen uithaalt met ondernemerschap. Niks staat bij hem in de weg, blokkades worden doorbroken en door die reden is Bart altijd succesvol in het werk wat hij uitvoert. Op de middelbare school leerde hij marketing kennen en dit sprak hem direct al aan. Bart heeft in zichzelf geïnvesteerd door naar exclusieve seminars te gaan waar de beste marketeers van de hele wereld zich bevonden om waardevolle nuggets te delen over online marketing. Ondertussen past hij de nieuwste online marketingstrategieën toe voor onze partners en creëert hij samen met het team de beste resultaten!

Rolf is sinds jongs af aan geïnteresseerd geweest in gedachten gangen van andere mensen. Sinds zijn 15e is hij begonnen met het lezen en leren over de psychologie achter het maken van keuzes die mensen maken. De kennis die hij sindsdien vergaart heeft ervoor gezorgd dat hij als geen ander begrijpt hoe je ervoor moet zorgen om iemand actie te laten ondernemen. Deze kennis implementeert hij nu in het maken van websites en copywrite teksten voor marketing. Dit zorgt voor betere converterende websitebezoekers die zullen transformeren tot klant en dit past hij toe voor onze partners.

Menno is een jonge ambitieuze ondernemer die zijn voldoeningen uithaalt met sales en marketing. Iedere dag ontwikkelt Menno zich en past hij zijn vaardigheden toe in het helpen van onze partners. Menno heeft veel kennis in de niche van accountants en restaurants. Door deze kennis kan hij deze bedrijven nog specifieker helpen om de beste resultaten te behalen. Dankzij zijn opleiding heeft hij ook veel kennis op gebied van marketing en past hij ook de beste marketingstrategieën toe voor onze partners. 

De Beste Services Voor Onze Partners

Wij staan voor duurzame kwaliteit. Onze partners willen wij op een niveau brengen waar geen enkele concurrent tegen op kan. Wij als team vullen elkaar aan met powervolle skills en daardoor kunnen wij samen voor onze partners de beste mogelijke resultaten behalen.  

SBChen
Over Ons
Dus mijn naam is Bart en samen met mijn team helpen wij bedrijfseigenaren om klanten te genereren door middel van social media advertenties. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Wij hechten aan lange termijn relaties en een goed persoonlijk contact hebben met onze partners. Het is onze missie dan ook om iedere dag een passieve stroom van klanten naar binnen te werven.
Volg ons op Social Media!
COPYRIGHT ©2020 SBCHEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.    
Powered By ClickFunnels.com